fbpx

Cookies, privatlivs- og persondatapolitik

Introduktion

Hos Restock Copenhagen ApS går vi meget op i sikring af dit privatliv, og for at sikre en tryg købsoplevelse kan du her nedenfor finde information om, hvor vi indsamler data, samt hvordan vi bearbejder dine data.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Når du godkender vores købsvilkår ved en handel på hjemmesiden godkender du samtidig vores generelle cookies- privatlivs og persondatapolitik.

Privatlivs- og persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Restock Copenhagen ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Personoplysninger er enhver form for information, som kan henføres til dig. Når du anvender vores hjemmeside indsamler og behandler vi disse informationer. Dette sker f.eks. ved almindelig brug af hjemmesiden, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller foretager et køb på vores hjemmeside.

 

DEN DATAANSVARLIGE

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er:

Restock Copenhagen ApS

Cvr. nr. 41860979

Søllerødgade 42, 1.

2200 København N

Email: info@restockcph.dk

 

BEHANDLINGSGRUNDLAG OG FORMÅL

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til PensoPay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

OPLYSNINGER VI INDSAMLER

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger i det omfang du selv indtaster disse informationer og giver samtykke til behandlingen af oplysningerne.

Restock Copenhagen ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

·        Besøger vores hjemmeside

·        Gennemfører et køb af vores produkter

·        Opretter en konto

·        Tilmelder dig vores nyhedsbrev

·        Anmelder vores hjemmeside

·        Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

PERIODE FOR OPBEVARING

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet, dog maksimalt 3 år efter din sidste aktivitet. Oplysningerne vil aldrig blive opbevaret længere end det er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter informationerne så snart de ikke længere er nødvendige. Data i forbindelse med ordre, som ikke længere er nødvendige at gemme, slettes efter 14 dage.

 

ANDRE MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos aveo.dk og betalingssystem gennem Pensopay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i aveo.dk´s datacentre.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, nedenfor i cookiepolitikken. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

DINE RETTIGHEDER

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

·        At få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet)

·        At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata

·        At få slettet persondata som er forkerte

·        At tilbagekalde dit samtykke til at der bliver behandlet oplysninger om dig

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine persondata, og du har ret til at indgive klage til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@restockcph.dk.

Cookies

Scroll til toppen