fbpx

Handelsbetingelser

Restock Copenhagen ApS

Havremarken 9, 8520 Lystrup

CVR: 41860979

E-mail: info@restockcph.dk

Indhold: 

 1. Bestilling
 2. Betaling
 3. Levering/fragt
 4. Fortrydelsesret/returnering
 5. Reklamationsret
 6. Kontooprettelse
 7. Abonnementsbetingelser
 8. Gavekort
 9. Privatlivs- og persondatapolitik
 10. Klageadgang
 1. Bestilling

Nedenstående vilkår og regulering gælder for varer købt på www.restockcph.dk og restockcopenhagen.dk. Du køber en vare på vores hjemmeside ved at lægge en vare i kurven og gå til betaling. I kurven kan du ændre antal og/eller slette en bestemt vare. Herefter vælger du forsendelse og klikker på ”gå til kassen”, hvorefter du bliver bedt om at indtaste dine oplysninger. Når du klikker på ”gå til betaling”, vil du blive ført til betalingssiden, der understøttes af QuickPay, PensoPay og MobilePay. Bemærk at købet ikke er gennemført før du har trykket på ”betal” på betalingssiden og du har fået en bekræftelse på at betalingen er gået igennem. 

Der tages forbehold for eventuelle prisstigninger, udsolgte varer, tastefejl på hjemmesiden samt eventuelle forskelle i nuancer fra billederne på hjemmesiden til produkternes virkelige udseende, hvilket kan skyldes det enkelte elektroniske mediers indstillinger. Alle billeder er dog taget af en professionel fotograf og vi gør alt for at vise varerne så realistisk som muligt.  

 

 1. Betaling

Hos Restock Copenhagen ApS er alle priser angivet inklusiv moms (25 %) og afgifter og beløbet er i danske kroner. Der tages forbehold for eventuelle valutaændringer, afgiftsændringer, samt for udsolgte varer. 

www.restockcph.dk kan der betales med: 

 • ApplePay
 • Visa-Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • Dankort
 • Mastercard
 • Mobilepay
 • ViaBill
 • Maestro

Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder kan der være forbundet et kortgebyr, hvilket i så fald vil fremgå ved betaling for varerne. Alle beløb er i DKK og inklusiv moms. 

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra Restock Copenhagen ApS’ lager. 

 1. Levering/fragt

Hos Restock Copenhagen ApS tilstræber vi at afsende ordrer indgået inden kl. 14 samme hverdag. Ordrer afgivet herefter sendes den følgende hverdag. Al forsendelse forestås af DAO og leveres direkte til din postkasse. Såfremt at leveringen af praktiske årsager ikke kan ske til din postkasse, vil pakken blive leveret til DAOs pakkeshop, hvor du så kan afhente den. 

Vi sender til hele Danmark. Der er fri fragt for abonnenter hos Restock Copenhagen ApS. Ved andre ordrer koster fragt 39 kr. 

Vi leverer ikke til udlandet, Færøerne og Grønland. 

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-4 hverdage efter bestillingen. 

Der tages forbehold for uforudsete hændelser og ekstra travle perioder samt fejl fra DAO. 

 1. Fortrydelsesret/returnering

Hos Restock Copenhagen ApS tilbyder vi 365 dages fuld returret ved køb på hjemmesiden, hvis du fortryder dit køb eller ikke havde brug for produktet alligevel. 

Perioden for returretten regnes fra den dag du modtager ordren. 

Fortrydelse af købet skal anmeldes til os senest 365 dage efter modtagelse af ordren. Fra vi har modtaget din besked om at du ønsker at returnere varerne, har du 14 dage til at returnere varerne til os. 

Meddelelse om at du ønsker at benytte din fortrydelsesret skal sendes til info@restockcph.dk

Ønsker du at returnere en vare, sendes eller afleveres den til: 

Restock Copenhagen ApS

Havremarken 9

8520 Lystrup

Når vi har modtaget den eller de varer, som du vil returnere, i samme stand, som du modtog den/dem i, tilbagefører vi det fulde fakturerede beløb. Ønsker du beløbet refunderet til en anden konto, bedes du oplyse os om konto og reg. nr. til en konto i et dansk pengeinstitut, hvor du vil have refunderet beløbet til. Send venligst oplysningerne til info@restockcph.dk

Du kan ikke gøre brug af fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen. Du skal give tydelig besked til os om, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. 

Varerne skal være i samme stand og mængde, som da du modtog dem. Alle prismærker og mærker samt emballagen skal være intakte. Såfremt vi vurderer at varen har tabt værdi, vil dette blive modregnet i returbeløbet. Du vil modtage en besked om årsagen. 

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Du er selv ansvarlig for varens forsvarlige indpakning og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering hos dig indtil varen er modtaget igen hos Restock Copenhagen ApS. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

For at gøre brug af fortrydelsesretten er det en forudsætning, at varen ikke er taget i brug, herunder at varen ikke må være taget ud af indpakningen.

 1. Reklamationsret

Når du modtager en vare fra os, skal du altid kontrollere, om emballagen er intakt. Hvis du modtager en pakke, der ikke er intakt, skal du give besked til os på info@restockcph.dk.   

Du har 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl, som du finder ved varens normale anvendelse jf. købeloven. Denne reklamationsret dækker ikke fejl og mangler, som direkte eller indirekte er opstået som følge af forkert brug af varen, ringe vedligeholdelse, vold eller andre former for uautoriserede indgreb på varen. Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Indenfor 14 dage vil altid blive anset som værende i rimelig tid. Ved reklamation skal du kontakte os på ovenstående mailadresse med billede af pågældende vare og emballagen. Restock Copenhagen ApS vil dække returneringsomkostninger i rimeligt omfang.  

Reklamationsvarer sendes til: 

Restock Copenhagen ApS

Havremarken 9

8520 Lystrup

Tilbagebetaling sker efter samme fremgangsmåde som under pkt. 4 om fortrydelsesret/returnering. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til info@restockcph.dk.  

 

 1. Kontooprettelse

Når du foretager et køb hos Restock Copenhagen, bliver du samtidig spurgt, om du vil oprette en konto (ved køb på abonnement er det et krav at du opretter en konto). 

 1. Abonnementsbetingelser

Ved bestilling af produkter på abonnement, er det påkrævet, at du opretter et login på vores hjemmeside, med navn, adresse, e-mail og betalingsoplysninger. Disse oplysninger kan til enhver tid ændres inde på din konto på hjemmesiden. Du kan også sende en mail med de ændringer du ønsker foretaget til info@restockcph.dk

Abonnementsaftalen gælder fra den dag du foretager din første bestilling indtil du selv opsiger dit abonnement eller ved manglende betaling. 

Du kan opsige dit abonnement til enhver tid og med øjeblikkelig virkning. Det er også muligt blot at sætte dit abonnement på pause. Du er dermed aldrig bundet, og såfremt du ikke har nået at at annullere dit abonnement eller sætte det i bero, har du altid mulighed for at benytte dig af vores 365 dages fortrydelsesret. 

Ændringer i abonnementet såsom opsigelse og pause, gøres via din konto på hjemmesiden eller ved at sende en e-mail til info@restockcph.dk

Betaling for dine abonnementsleveringer vil blive trukket på dit angivne betalingskort når de enkelte leveringer afsendes. Du kan til enhver tid ændre dine betalingsoplysninger på din konto på hjemmesiden.

 1. Gavekort

Et gavekort til Restock Copenhagen er gældende i 3 år fra købsdatoen. 

Såfremt du ønsker pengene retur for gavekortet bedes du skrive en mail til info@restockcph.dk og oplyse køberens navn og telefonnummer samt konto og reg. nr. for den konto du ønsker pengene udbetalt til. I dette tilfælde gælder vores 365 dages fortrydelsesret/returnering, jf. pkt. 4.

 1. Privatlivs- og persondatapolitik

Dit privatliv er vigtigt for os og når du godkender vores handelsbetingelser, godkender du samtidig vores privatlivs- og persondatapolitik. Da vi går op i dit privatliv gør vi alt for at du skal føle dig tryg når du handler hos os, og for bedre at beskytte dit privatliv, beskriver vi i vores cookies, privatlivs- og persondatapolitik, hvordan vi indsamler, behandler og anvender de data, som vi indsamler om din adfærd på hjemmesiden www.restockcph.dk

 1. Klageadgang

Såfremt du har en klage over et af vores produkter, vil vi bede dig starte med at sende en mail til info@restockcph.dk

Såfremt vi ikke kan finde en løsning på problemet, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Scroll til toppen